Montage av 5G-utrustning på stolpar och master

BAND-IT:s bultklämma, rostfria band och fästen förenklar monteringen av hårdvara för trådlösa 5G-nätverk

Utrullningen av nästa generations mobilkommunikationshårdvara, känd som 5G, kräver att master och utrustning uppgraderas och ytterligare master läggs till för att tillhandahålla täckning.

Med över 80 års erfarenhet av slangklämmor, skyltmontering och säkrande av utrustning för telekommunikationsapplikationer är BAND-IT den erfarna partnern för trådlösa infrastrukturinstallationer. De rostfria banden och klämmorna används för att montera utrustningsskåp och kommunikationsantenner samt för att säkra kabeldragningar på stolpar och master.

Den stora fördelen för installatören är att bultklämman kan installeras med bara en skiftnyckel eller spärrnyckel och är justerbar till mängder av olika master och stolpdiametrar. Med uppskattningsvis 400 gånger så många master och annan etablering som behövs i expansionen av 5G-tekniken, innebär dessa förenklade monteringssätt stora kostnadsbesparingar för installationsfirmorna.

Den verkliga flexibiliteten hos BAND-IT:s stolp- och mastmonteringslösningar syns i variationen av monteringstyperna som används. Från att fästa utrustning till gatubelysningsstolpar, verktygsstolpar, nya monopolskydd eller traditionella mastapplikationer, BAND-IT-band, spännen och installationsverktyg är BAND-IT den fastsättningslösning som installatörer behöver!

 

Vill du bli kontaktad angående denna produkt?

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input


Kontakta oss!

Lämna gärna ett meddelande så återkommer vi snarast.

Please let us know your email address.
Please let us know your message.

Genom att skicka detta formulär godkänner du härmed att vi kan samla in, lagra och bearbeta dina inlämnade uppgifter.