elit logo

Pressmeddelande: End of sales på tidigare CLC-produkter

Täby, 21 februari 2019

Den här informationen berör de företag som köpt en eller flera elsäkerhetsprovare av CLC Systems AB under åren 1989 till 2018.

Elit Instrument AB tog över CLC Systems AB verksamhet den 1/6 2018 och har sedan dess utvecklat och förstärkt utbudet av produkter och tjänster. Detta för att på bästa sätt säkerställa våra kunders behov av elsäkerhetsprovare och att över tid blir en långsiktig och stabil samarbetspartner.

Produkter från CLC Systems AB börjar närma sig slutet av sin livstid. Det betyder att de inte längre finns till försäljning och att reservdelsförsörjning ej kan garanteras. Vi fortsätter att kalibrera och supporta dessa enheter men kan ej garantera att det går att reparera/underhålla dem till ett marknadsmässigt pris.

Vi erbjuder idag moderna framtidssäkra elsäkerhetsprovare med hjälp från våra partners SPS Electronics, Elabo, samt svenska underleverantörer. Både Per och Bertil från CLC Systems AB finns kvar i organisationen, vilket säkerställer kontinuiteten. Vi vill säkerställa att ni har utrusning som lever upp till de krav ni har för att ni fortsatt skall kunna leverera säkra och funktionella produkter till era kunder.

Finns ni i våra register så kommer vi kommer ta kontakt med er för att kartlägga ert framtida behov av elsäkerhetsprovare men då vi levererat över 1 500 system genom åren så kan det ta lite tid innan vi är framme hos er. Tycker ni att det dröjer är ni såklart välkomna att kontakta oss!

Med vänliga hälsningar Elit Instrument

Se mer

Fler nyheter

Kraftmätningstour med Burster

Kraftmätningstour med Burster

Maximera din prestanda och precision med Burster’s avancerade kraftmätningslösningar, exklusivt tillgängliga genom Elit. Med Burster får du inte bara tillförlitliga

Årets första turné!

Det är ett säkert vårtecken när Elits Expobuss lämnar garaget och beger sig ut på vägarna. Den 11-15 mars 2024

Vad är en SIL-klassning på en temperaturgivare?

Temperaturgivare med SIL-klassning

För att SIL-klassificera en temperatursensor utvärderas olika faktorer, inklusive tillförlitligheten hos sensorn själv, redundant design för att hantera fel, övervaknings-

Batterivärmare från Holroyd

Batterivärmare från Holroyd

I Holroyds breda sortiment inom värmefolie återfinns numera även skräddarsydda batterivärmare. Den enhetliga uppvärmningen av värme-folien säkerställer att hela batteriytan