Measurement Specialties

TE Connectivity tillverkar mängder med olika typer av givare. Vi arbetar främst med den del som kommer från före detta RTD Company Inc. som förvärvades av Measurement Specialties i oktober 2012 som tillverkar temperaturgivare.
TE Connectivity förvärvade Measurement Specialties i 9 oktober 2014.

Produktområdet är fortfarande resistansgivare RTD och termoelement med produktion i Minnesota. De är teknikledande inom design och tillverkning av tekniska temperaturgivare och sonder som används i elmotorer, generatorer, medicinska, flyg, OEM och industriella applikationer.

TE Connectivity är en global utvecklare och tillverkare av sensorer och sensorbaserade system som mäter tryck / kraft, position, vibration, temperatur, luftfuktighet och fluidegenskaper. Produkterna används som inbäddade enheter från tillverkare av originalutrustning (OEM) eller som fristående sensorer för provning och mätning för kritisk övervakning, återkoppling och signaler till styrningar. Ofta är det inbäddade lösningar och ofta skräddarsydda konstruktioner. Portföljen innehåller teknik som kan mäta de flesta fysiska egenskaper och ger oss möjlighet att utforma den rätta sensorn för er.

Gå till sidan med temperaturgivare

Besök TE Connectivity hemsida

Kontakta oss!

Lämna gärna ett meddelande så återkommer vi snarast.

Please let us know your email address.
Please let us know your message.

Genom att skicka detta formulär godkänner du härmed att vi kan samla in, lagra och bearbeta dina inlämnade uppgifter.